Blog

Adománygyűjtés

Tegyünk közösen jót - támogassuk együtt a gyógyíthatatlan beteggyermekek ellátását!

2019. augusztus 27.

Hello nyár, hello június! 

2019. június 4.

Te mit ennél ma brunchra?

2019. május 22.

Hozd be régi kutyajátékaidat, szerezz egy kényelmes pokrócot, kutyapelenkát, jó minőségű kölyöktápot, fertőtlenítőszert vagy bármit, amivel te is segíted a kiskutyák mindennapjait és az önkéntes Kutyaovi munkáját!

2019. március 11.
BBz bar

A rum a kalandorok itala, és ez nem a véletlen műve. Ő maga is kalandozó természetű ugyanis – a faleveleket meg szépen össze szokta hordani a szél. Nézzük csak meg közelebbről, ki mindenkivel jött össze eddig…

2018. október 1.
Legénybúcsú a BBz-ben

A nyárral együtt az esküvői szezon is kezdetét veszi és mi más előzne meg egy holtodiglan-holtomiglan esküt, ha nem egy felejthetetlen éjszaka!

2018. június 18.
Koranyári fröccspuska

Mit iszol? – Ha fröccsrendeléskor neked is mumus ez a kérdés, mert lövésed sincs, melyik másik, akkor eljött a te időd. Szótárazd ki suttyomban innen, mit jelent a kőműves, a lámpás vagy a házmester a fröccsszlengben!

2018. május 25.
5 tuti újévi fogadalom lustáknak

Ki mondta, hogy feltétlenül bele kell szakadnod a fogadalmaid betartásába? Mi biztos nem. Mert felfedeztük, hogy van jó pár olyan tipikus újévi elhatározás, amihez nem kell lustából sztahanovistává változnod. Össze is szedtünk pár lustaságbarát fogadalmat, hogy lásd, mennyire igazunk van!

2017. december 26.
5 ötcsillagos ötlet másnaposság ellen

Mi tudjuk, mit műveltél tegnap éjjel nálunk – de vajon te is emlékszel? Sebaj, csak egy kis macskajaj! Bátran gyere vissza másnap, és kikúrálunk. Sőt: most megsúgjuk neked az 5 legtitkosabb, jól bevált praktikánkat is, ha nem árulod el senkinek.

2017. december 23.

Ha épp galyibáskodsz nálunk a haverokkal, nyugi, a Király utca 15. szám alatt biztos nem vagy egyedül a problémával: a 19. században volt ez még így is!

2017. december 20.

Oldalak