Blog

Szám szerint immár a negyedik közös Super Bowl Party-n vagyuk túl a BB’z-ben. Negyedszer ünnepeltük és izgultuk végig együtt az amerikai foci-idény zárómeccsét, az USA televíziózásának egyik legnézettebb műsorát.

2020. február 7.
Igyál egy koktélt és ültess fát!

Már nálunk is megkóstolhatod a világ első zöldülő koktélját, keresd a BB’z bárjában a Plant A Tree Cocktailt és ültess te is facsemetét egy szebb, zöldebb jövőért!

2020. január 2.

Elindult a várva várt a szezon: figyelem, erős vasárnapok este elé nézünk!
Gyertek és nézzétek velünk élőben az NFL mérkőzéseket óriáskivetítőkön

2019. október 8.
Adománygyűjtés

Tegyünk közösen jót - támogassuk együtt a gyógyíthatatlan beteggyermekek ellátását!

2019. augusztus 27.

Te mit ennél ma brunchra?

2019. május 22.

Hozd be régi kutyajátékaidat, szerezz egy kényelmes pokrócot, kutyapelenkát, jó minőségű kölyöktápot, fertőtlenítőszert vagy bármit, amivel te is segíted a kiskutyák mindennapjait és az önkéntes Kutyaovi munkáját!

2019. március 11.
BBz bar

A rum a kalandorok itala, és ez nem a véletlen műve. Ő maga is kalandozó természetű ugyanis – a faleveleket meg szépen össze szokta hordani a szél. Nézzük csak meg közelebbről, ki mindenkivel jött össze eddig…

2018. október 1.
Legénybúcsú a BBz-ben

A nyárral együtt az esküvői szezon is kezdetét veszi és mi más előzne meg egy holtodiglan-holtomiglan esküt, ha nem egy felejthetetlen éjszaka!

2018. június 18.
Koranyári fröccspuska

Mit iszol? – Ha fröccsrendeléskor neked is mumus ez a kérdés, mert lövésed sincs, melyik másik, akkor eljött a te időd. Szótárazd ki suttyomban innen, mit jelent a kőműves, a lámpás vagy a házmester a fröccsszlengben!

2018. május 25.
5 tuti újévi fogadalom lustáknak

Ki mondta, hogy feltétlenül bele kell szakadnod a fogadalmaid betartásába? Mi biztos nem. Mert felfedeztük, hogy van jó pár olyan tipikus újévi elhatározás, amihez nem kell lustából sztahanovistává változnod. Össze is szedtünk pár lustaságbarát fogadalmat, hogy lásd, mennyire igazunk van!

2017. december 26.

Oldalak