5 punnyadtságűző tipp tavaszi fáradságra

5 punnyadtságűző tipp tavaszi fáradságra

Hiába itt a tavasz, ha benned pont nem az életerő duzzadozik, hanem inkább most jön rád a téli álom. Ha te is hulla vagy a tavaszi fáradtságtól, és már kora reggel lefejeled a laptopod a melóhelyen, akkor itt az ideje bevetni boszorkányos trükkjeinket.

Szundi
Néha az átütően innovatív megoldás egyszerűbb, mint egy 1.0-s faék: aki fáradt, aludjon! Ennyi. Ha pedig még a kéthetes chipsmorzsákat is kisöpröd az ágy réseiből, és szép tiszta lepedőt kanyarítasz magad alá, akkor a szundítás a szokottnál is jobban fog esni, becsszóra.

D-vitamin fröccs
Ha hétágra tűz a nap, sőt: a hasadra süt, mert még reggel 10-kor is csak kóvályogsz, akkor ne állj ellen a csábításnak. A küszöbön túl kezdődik a magas élet, amiből nagy hiba lenne kimaradnod. Ha ez helyből nem megy, akkor hangolódj rá egy kis sunshine poppal, attól rögtön megcsap a nyaralás feeling.

Kapj hideget és meleget!
Vagyis irány egy sikítozós hideg-meleg váltózuhany: tuti, hogy a hideg víz alatt anyázva magadhoz térsz rögtön! Amellett, hogy olyan feszes lesz tőle a bőröd, mint egy maszületett csecsemő ülepe, még hősként is ünnepeltetheted magad egész nap – önmagad előtt mindenképp.

Túráztasd magad!
Öreganyád nem véletlenül jött mindig azzal, hogy levegőváltozás kell ennek a tápos pesti gyereknek! A szabad levegő tényleg életet lehell beléd – főleg egy oroszlánszagú iroda vagy önkéntes szobafogság után. Menj egy kört, szellőztesd ki a fejed, és rögtön megtudod, hogy nem a levegőbe beszélünk!

Haverok, buli, Bambi
A tavaszi fáradtság egyik titkos ellenszere, ha jól lefárasztjátok egymást a cimborákkal pár pihent poén segítségével, egy célnak megfelelő vendéglátóipari egységben. Sok szeretettel ajánljuk ennek kivitelezéséhez a BB’z bárt, ha már úgyis idetévedtél a weboldalunkra. Hogyha pedig italozási hajlandóság is mutatkozna, akkor itallapunk tárt karokkal vár itt. Természetesen az olyan vegytiszta, vitamindús gyümölcskészítményekre gondolunk elsősorban, mint a szilva és a barack.