Iszunk, mint a moziban

Iszunk mint a moziban BBZ

Stílusos ember a mozizásnak is megadja a módját – akár a vásznon, akár a nézőtéren vagy otthon, a fotőjben akad dolga. Filmnézés előtt, közben, után vagy helyett tiszteld meg kedvenc sztárjaidat azzal, hogy iszol egyet az egészségükre – a kedvencükből! Mondjuk máris, hogy ki, hogyan, mikor, mennyit és mit szeret.
 
Mit isznak az ámokfutók?
 
A többség csak ivás után kezdi a galyibáskodást. Ahogyan például a Másnaposok is szorgalmasan bemelegítettek előbb pár Jägerrel, Bradley Cooper vezetésével.

Néhány kakukktojás viszont már ivás előtt is gyanús dolgokat művel. Ezek egyike A bárányok hallgatnakban Anthony Hopkins. Ő előbb jóízűen elfogyasztott némi májat babkörettel, majd az egészet leöblítette Chiantival. Hogy a gourmet vacsora pontosan honnan származik, azt jobb, ha nem tudjuk.

A Mechanikus narancs őrjöngő suttyóinak szintén vidáman ment a gonoszkodás akár színjózanul is. De azért egy kis bátorításért nyilván ők is beugrottak a Moloko Bárba, hogy ott aztán felhörpintsenek pár pohár vicces tejet.

Iszunk, mint a moziban

Bruce Willis mint rögeszmés autókereskedő hasonlóan cselekszik. Az indokolatlan agymenések nála is adottak – csak éppen néhanapján kicsit megbolondítja őket a Bajnokok reggelijével. Ami nem más, mint egy pohár Martini.
 
Akiknek az egyik keze mindig foglalt
 
Aki nagy pályán játszik, az mindig kézben tudja tartani az ügyeket – még ha ehhez jó erősen meg is kell kapaszkodnia egy üveg piában. Ezért is nőtt hozzá Jockey Ewinghoz a whiskys pohár a Dallasban, mint egy bónusz testrész.

Don Draper a Mad Menből dettó: csak ő még ezzel-azzal ráadásként felturbózta a whiskyjét, hogy végül ütős Old Fashioned koktéllal hadonászva nyűgözze le az ügyfeleit.

Iszunk, mint a moziban
 
Pompa és csillogás
 
...meg repkedő zöld tündérek a sokadik pohár után. Ezt tudta nyújtani a Moulin Rouge derekasan beabszintozó vendégkörének – köztük a hőszerelmes Ewan McGregornak. Most gyorsan le is ellenőrizzük, hogy tényleg Kylie Minogue bújt-e el az abszintban:

Iszunk, mint a moziban

A földtől hasonlóan elrugaszkodott, újgazdag Leonardo di Caprio pedig mi mással, mint patakokban folyó pezsgővel ünnepelt A nagy Gatsbyben – nem csak ünnepnapokon. Ez idáig nekünk is megy!

Iszunk, mint a moziban
 
Ha máris érzed magadban, hogy a lelked mélyén azonosultál valamelyik elévülhetetlen szereppel, akkor tudod, merre van a BB'z. Az itallapunkról pedig az is kiderül, hogy van-e nálunk a kedvenceid kedvenceiből: https://bbzbar.hu/itallap