Jótékonykodj velünk!

Adománygyűjtés

Tegyünk közösen jót - támogassuk együtt a gyógyíthatatlan beteggyermekek ellátását!
Támogassuk együtt a törökbálinti Tábitha ház működését!

Az adományokat szeretettel várjuk a BB’z-ben!

MI A GYERMEKHOSPICE?
A gyermekhospice-ban dolgozó szakemberek összehangolt csapatmunkával sokrétű ellátást és támogatást nyújtanak az életet veszélyeztető, életet rövidítő betegségekben szenvedő gyermekek és családtagjaik részére.
Évente Magyarországon a becslések szerint több száz családban történik meg, amitől minden szülő legjobban fél: kiderül, hogy a gyermek betegsége nem gyógyítható, s a további gyógyító kezelések csak rontanák az állapotát. Ilyenkor azzal kell szembenézni, hogy a beteg földi élete belátható időn belül véget ér. Nehéz ezt kimondani, felfogni még nehezebb.

De ilyen helyzetben is van segítség.

Fontos lenne, hogy minden orvoshoz, szülőhöz is eljusson az információ, hogy a lehetőség adott: a gyermekhospice ellátásban nyitott szívvel és teljes szakértelemmel fogadják a legnagyobb bajban levő családokat.
A hospice (ami menedéket jelent) szolgáltatás – a sok pozitív külföldi tapasz- talat ellenére – hazánkban a valós szükségleteknek csak töredékét képes kielégíteni. Nincs ez máshogy a gyermekek esetében sem. Sok teendő van még, hogy a társadalomban és szakmai körökben elterjedjen a palliatív szem- lélet, és tudatosodjon, hogy az élet ily nehéz időszakát szinte elképzelhetetlen mértékben meg lehet könnyíteni a beteg és családja számára!

HOGYAN TÁMOGATHATJA A TÁBITHA HÁZ MŰKÖDÉSÉT?

Mivel szolgáltatásuk térítésmentes, a törökbálinti Tábitha gyermekhospice ház működése és fejlődése a támogatóknak köszönhető. Ha Te  is részese szeretne lenni küldetésüknek, és hiszel abban, hogy egy igazán nemes cél érdekében cselekednek, a ház bármilyen felajánlásért hálás!

Az adományokat szeretettel várjuk a BB’z-ben!

http://www.tabitha.hu/adomanyozas

A Tábitha ház bankszámlaszáma átutaláshoz:
Számlavezető bank neve: Unicredit Bank
Számlaszáma:10918001-00000090-59690008