Mi kell egy fergeteges legénybúcsúhoz?

Legénybúcsú a BBz-ben

A nyárral együtt az esküvői szezon is kezdetét veszi és mi más előzne meg egy holtodiglan-holtomiglan esküt, ha nem egy felejthetetlen éjszaka! Ilyenkor kell bevetniük magukat a haveroknak, hiszen ez nem egy szimpla este, olyan emlékezetesnek kell lennie, amit még évek múlva is emelkedett hangulatban idéznek fel a résztvevők.

Talán mindenkinek megvan a The Hangover című film, ami bővelkedik emlékezetes pillanatokban. A film markáns tanulsága, hogy a fényképezőgépet véletlenül se hagyjátok otthon, mert másnap kapóra jöhet az események rekonstruálásához.

Legénybúcsú a BBz-ben

De mi alapozza meg a jó hangulatot? A megfelelő alkoholmennyiség semmiképp nem elhanyagolható. Nem 1-2 üvegről van szó, hanem temérdek mennyiségről, a lényeg, hogy senki ne maradjon szárazon. Mert az emlékezetes pillanatok nem a macifröccsnek köszönhetőek...

Legénybúcsú a BBz-ben

Az esemény szervezője jó, ha időben kiválaszt és lefoglal egy minden szempontnak megfelelő helyszínt. A BB'z bár pedig az egyik legjobb választás az ünneplésre - Budapest legelevenebb környékén, közvetlenül a Gozsdu udvar király utcai bejárata mellett. 

Legénybúcsú a BBz-ben

Szárnyaljon a kreativitásotok nemcsak akkor, ha arról van szó, milyen dekorációt rendeljetek, programok terén is eresszétek el a fantáziátokat bátran! A BB'z-ben bármilyen show-műsort kérhettek: legyen szó táncosokról, tűzzsonglőrökről, artistákról vagy egy szexi koktélshowról.

Ha időben kezditek a szervezést, akár Vegast is ide varázsolhatjátok!

Ami nálunk biztosan vár rátok:

  • grandiózus terek és különtermek
  • dj és méretes táncparkett
  • fancy, de barátságos étterem és pazar bárpult
  • bottle service
  • patent kiszolgálás, a város legkedvesebb pultosai és felszolgálói
  • beerpong, pingpong, csócsó

Legénybúcsú a BBz-ben

Foglaljatok asztalt a reservation [kukac] bbzbar [pontom] hu e-mail címen, a +36-70/ 303 3254-es telefonszámon vagy online!