Welcome back, 90-es évek!

Welcome back, 90-es évek!

Az megvan, amikor megcsapja az orrod egy illat, vagy megüti a füled egy basszus, erre bevillannak gyerek- vagy kamaszkorod nagy flessei? Errefelé szimatolj, fülelj, nézelődj és tapogatózz, ha ez az időszak a 90-es évekre esett!

Ha ekkorra már minden értelemben kinyílt a csipád, akkor nagy eséllyel velünk együtt te is hajlamos voltál órákra lecövekelni a TV elé. Vasárnap délután mindenképp: nem volt hétvége Kacsamesék, Balu kapitány és a többi Disney jószág nélkül. Ezek mentek két GameBoy pittyegés, tamagotchi-csipogás és én kicsi pónim nyerítés között. A nagyoknak és menőknek meg jöhetett a Jóbarátok, a Baywatch meg a Beverly Hills 90210.

Rád is fért a punnyadás, ha szombat este – felpattintva a neonszínű partiszerkót – leugrottál a többiekkel a tinidiszkóba. Ahol patakokban folyt a Cherry Coke és a Hey-ho gyümölcslé. Még jó, hogy kéznél volt az Impulse meg a Limara spray... Különben hogy engedhetted volna el magad a táncparketten, ha épp Mr. President, a Hip Hop Boyz, a Nirvana, a Spice Girls vagy a Picasso Branch tolta?

Cindy, Naomi, Marcus Schenkenberg és a többi szupermodell persze akkor is csak a Bravóban meg a 100xszépben bírt felbukkanni, a diszkó felé pont nem jártak sose. De szerencsére voltak helyettük fánkhajgumis és combcsizmás csajok a környékről. Meg persze favágóinges vagy Kurt Cobainre cuppant grunge, szakadt farmeres srácok is.

Szóval érzed már a feelinget, amiről beszélünk? Ha igen, akkor a BB'z bárban a helyed minden szerdán este nyolctól!